keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Nörtteilemässä, eli Adobe Illustratorilla harjoittelemassa

Tavoitteena oman näköinen näyteikkuna. Takaseinällä laulaja-viulisti Emilie Autumnin kuvia, pohdinnan alla vielä toistaiseksi ikkunaan aseteltavat tavarat. Ainakin jotain mallinukkea voisi väkerellä  poseeraamaan etualalle. Pinkki-musta on yksi suosikki väriyhdistelmistäni ja E. Autumn kuuluu suosikkiartisteihini, ja neidin keskustelufoorumilla surfaillessani sain idean käyttääkin ennemmin hänen kuviaan kuin joitain tuntemattomia mallineitoja joista en tiedä mitään. Onhan tuo ikkuna hiukan räväkkä ja ehkä "turhan rohkea" mutta kuvastaa enemmän makuani kuin jokin perus kukkatapetti.

Hirveästi ei kokemusta ole kertynyt kuvanmuokkaamisista tähän astisessa elämässä ja näyteikkunoiden väsäys tietokoneella hirvittää hiukan ja on hidasta. Toki lopputulos (jos tietää mitä tekee) on paljon huolitellumpi ja ammattimaisempi kuin suttainen lyijykynäluonnos.
-----------------------------

One of my first tries with Adobe Illustrator. We did some window displays and I went for a style that I dig, rather than something ordinary and plain. The woman in the pictures is one of my favorite artists, Emilie Autumn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti